Fanmail

Mireille van Driel, Livin’ Ontwerpbureau:

Sanne is een prachtig mens met een enorme passie voor schilderen en tekenen. Ik werk graag met Sanne samen omdat ze heel snel oppakt wat mijn behoefte is en deze prachtig vertaalt in mooie illustraties. Sinds kort schrijft Sanne mijn teksten omdat ze dat ook heel goed kan. Ik hou van de manier waarop zij vormgeeft en daarbij  ook een bijzondere tekst schrijft, zo klopt alles heel mooi bij elkaar!

Petra Kruijt, redacteur KokBoekencentrum:

Sanne heeft voor ons label PUUR! verschillende vrolijke illustraties gemaakt. Ze illustreerde een kort verhaal van Liesbeth Goedbloed in PUUR! magazine en maakte de tekeningen voor de cover van het boek Happy mom. Sanne heeft creatieve ideeën en veel verbeeldingskracht, daarnaast is ze communicatief sterk – ze reageert snel en overlegt waar nodig, niet te vaak, precies goed. Kortom, ik ben heel blij met haar illustraties en met haar als persoon!

Inge van der Krabben, auteur Luitingh Sijthoff

Ik leerde Sanne kennen toen ze mijn redacteur werd bij uitgeverij Ambo|Anthos en voelde een instant klik. Sanne is net als ik een maker, een creatief mens. Zij volgt haar hart en daardoor is haar werk echt en oprecht. In haar tekeningen zie je Sanne terug. Haar werk lijkt eenvoudig, maar is dit beslist niet. Juist het vangen van het gecompliceerde leven in een enkel element als een bloem, een vogel of een insect, vergt een scherp oog, gevoel voor detail en vakmanschap. Haar tekeningen ontlokken mij telkens weer een glimlach.

Herma Starreveld, mixed-media kunstenaar en creatief coach bij Studio Mastarre

Sanne is een opgewekte illustrator die haar aard goed kan vertalen in opgewekte illustraties en levensschetsen. Ze is heel prettig om mee samen te werken omdat ze heel consciëntieus is in haar werk.