Verzending en retouren

verzending

Uw bestelde artikelen zal ik zo snel mogelijk naar u opsturen. Bestellingen die ik voor 20.00 uur binnen heb worden uiterlijk de volgende werkdag verzonden. (Mocht er een reden zijn waarom dit niet zou lukken, bijvoorbeeld vanwege vakantie, dan geef ik dit duidelijk aan) Uiteraard kan er in een uitzonderlijk geval sprake zijn van overmacht, in dat geval neem ik zo snel mogelijk contact met u op en hoop ik op uw begrip.

De kosten voor het verzenden worden in de webshop aangegeven bij het afrekenen. Voor bestellingen boven de 50 euro reken ik geen verzendkosten. Mocht u in de buurt wonen, dan kunt u kiezen voor de optie ophalen en dan betaalt u ook geen verzendkosten. In Breukelen breng ik uw bestelling gratis langs, kies dan ook voor de optie ophalen.

retour sturen

Natuurlijk hoop ik dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan kunt u uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Stuur mij dan een e-mail waarin u schrijft wat u precies gaat retourneren. Uw aankoop kunt u dan onbeschadigd en goed verpakt terugsturen naar onderstaand adres. Binnen een week na ontvangst zal ik het aankoopbedrag op uw rekening terugstorten. (De verzendkosten voor zowel het heen als het terugsturen zijn voor uw rekening.)

Mocht een artikel beschadigd bij u aankomen, neem dan ook even contact met me op. Ik zal dit netjes met u oplossen, dat spreekt voor zich.

retouradres:

Sanne Schildert, Daslook 35, 3621 RR Breukelen