Geplaatst op 5 reacties

Jarig

Vandaag ben ik eindelijk jarig! Ik hou nog steeds van mijn verjaardag, dat is nooit overgegaan. Al dagen van tevoren verheug ik me en als het zover is word ik opgetogen wakker. Ik geloof dat ik daarin een beetje vreemd ben als volwassene, maar wat maakt het uit? Ouder worden vind ik iets verbazingwekkends (ben ik écht al 43?) maar ook wel erg leuk, het leven wordt steeds interessanter. Ik denk omdat ik beter mijn eigen weg durf te gaan, meer mezelf durf te zijn en me zekerder voel naarmate ik ouder word. (ook al zijn er heus nog momenten van grote onzekerheid, wie kent ze niet?)

Vanaf donderdag kreeg ik al cadeautjes en kaarten via de post en zo in de hand, ze lagen allemaal ingepakt op de kast te wachten op vandaag. (Zo spannend!) Vanochtend heb ik ze uiteraard in alle vroegte uitgepakt! Voel me super verwend! Van Thad kreeg ik twee weken geleden al een mooi armbandje met kleine zoetwaterpareltjes. Heel fijntjes en lief. Het is leuk om zo verwend te worden. Vandaag komt er gespreid over de dag wat lief & dierbaar bezoek. Een piepklein ingetogen feestje, precies waar ik van houd.

Het was een mooi jaar om op terug te kijken. Met nieuwe ansichtkaarten en een nieuwe website: ik heb zoveel geleerd! Een jaar waarin ik hartverwarmende reacties kreeg op mijn illustraties en verhaaltjes: op social media, op straat of via een persoonlijk berichtje. Het maakte me verlegen en blij tegelijk. Ik teken en schrijf zó graag over de kleine dingen in het leven. Juist die kleine dingen maken me gelukkig. En dan wil ik niets liever dan dat gevoel vastleggen en delen.

Wat ik wens voor mijn nieuwe levensjaar is dat ik nog veel meer mensen blij kan maken met wat ik doe. Geluksmomenten verspreiden, dat is mijn missie. Maar niet zonder ook open te zijn over twijfels en verdriet, want het leven is nu eenmaal geen aaneenrijging van geluksmomenten. Gelukkig schuilt er vaak ook schoonheid in moeilijke gebeurtenissen, en zijn er altijd lichtpuntjes te vinden.

Mocht je mijn berichtjes graag lezen: deel ze vooral op je social media! Of geef mijn webadres door aan mensen van wie je denkt dat ze mijn verhaaltjes ook zullen waarderen. Dat zou mijn allermooiste verjaardagscadeau zijn. Want het liefst verspreid ik zoveel mogelijk kleur & geluk om de wereld een klein beetje mooier te maken.

Fijne dag!

Liefs, Sanne

5 gedachten over “Jarig

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Sanne en een fijne dag met de jongens.en hoop dat je goed verwend gaat worden.❤🎉🎊🎁🎁🎁

  1. Proficiat Sanne, alsnog! Ik dacht heel even dat je als kadootje Sanditon seizoen 2 zou wensen😉 Bestaat er al ‘n Nederlandse fanclub van Sanditon? Wereldwijd is er ‘n heus Twitter – offensief om mogelijke producenten te imponeren. Een tweede seizoen zou héél veel mensen blij maken!
   Met vriendelijke groet!

   1. Och ja, dat was een fijne serie!

 2. Hieper de piep hoera. Ik kijk uit naar alle gedeelde geluksmomentjes in je nieuwe levensjaar. 🎉❤️🎉

 3. Gefeliciteerd met je verjaardag, Sanne!🎊 Ik wens een hele gezellige dag toe en blijf vooral je geluks- en minder mooie momenten delen. Ik herken er veel in.😊

Laat je een berichtje achter?