Geplaatst op 6 reacties

Nieuwe haren en kilo erbij

Even niet geschreven maar wel lekker bezig geweest. Vorige week gingen mijn kerstkaarten naar de drukker en ik ben super blij met het resultaat! Ze staan al in mijn webshop, een beetje vroeg misschien, maar aan de andere kant: je kunt alvast adressen schrijven, dat scheelt kerststress! Het was leuk dat er meteen een bestelling kwam van mijn vroegere buurmeisje en lieve vriendin uit Oudorp. Ik hoop dat er dit jaar over de hele wereld veel kerstkaarten gestuurd gaan worden met lieve, bemoedigende woorden.

Daarnaast wilde ik graag een positief kaartje maken waarmee je in deze rare tijd iemand kunt verrassen of een hart onder de riem kunt steken. Daar heb ik afgelopen weekend en vanmiddag aan gewerkt. Het is heel anders geworden dan mijn eerdere kaarten, een combinatie van tekst en beeld en ik denk dat ik dat vaker ga doen. De voorkant houd ik nog even geheim tot ik het pakket van de drukker heb, maar de achterkant deel ik vast met jullie, die vind ik namelijk heel leuk geworden!

En dan het gezondheidsproject… Het begon heel goed, na ruim een week was ik een kilo lichter en dat motiveerde me wel. Maar vanochtend zag ik tot mijn teleurstelling dat-ie er doodleuk weer aan zit, en dat terwijl ik al tweeënhalve week zo mijn best doe! Alles voor niks geweest! Maar dat is natuurlijk niet zo, al begrijp ik dit niet zo goed. Ik ga gewoon doorzetten en het over een langere tijd bekijken. Als je minder eet en meer beweegt moet er toch iets gaan gebeuren zou je zeggen. Ik kreeg van iemand die ik hoog heb zitten de tip om een fitbit aan te schaffen. Eerst stond me dat een beetje tegen, het leek me zo’n gedoe. Ik had gedacht dat ik het wel op eigen kracht zou kunnen maar dat is misschien toch makkelijker gezegd dan gedaan. Dus wie weet ga ik aan de fitbit, ik denk er nog even over na.

Nou, dan is het nu tijd voor curry met zilvervliesrijst, helemaal schijf van vijf, en daarna ga ik naar de sportschool voor een BBB-lesje. Mét mooie, nieuwe haren, want ik ben sinds juni eindelijk weer eens naar de kapper geweest! Hoera!

6 gedachten over “Nieuwe haren en kilo erbij

 1. Leuke achterkant van je kaart….
  Wat heerlijk, naar de kapper geweest!!
  Succes met afvallen. Ff doorzetten!
  Fijne avond!

  1. Ja, naar de kapper geweest, gesport en nu op tijd naar bed met een boek. Het leven is goed.
   Ja, leuk he? Ik werd zelf heel blij van de achterkant, ik hou van gezelligheid en details. Jij ook fijne avond! Liefs!

 2. Ik ben dankzij mijn fitbit een paar jaar geleden 5 kilo afgevallen. Stimuleerde mij echt om meer te bewegen (en nog steeds trouwens). Ik zou ‘m je zeker aanraden!

  1. Wat knap van jou! En goed om te horen! Dank!

 3. Mijn fitbit is echt mijn grootste vriend bij het afvallen! Ik weet precies wat eruit gaat en vul in de app in wat erin gaat. Sinds eind augustus al 6 kilo kwijt en toch af en toe taartjes en kroketten gegeten. (Al moest ik soms eerst even een wandeling maken voordat het in mijn budget paste 😉)

  Ik ben benieuwd naar je kaart!

  1. Wat goed zeg! Wow! Ik heb er net een besteld, en roze natuurlijk! Ben benieuwd!

Laat je een berichtje achter?