Geplaatst op Geef een reactie

Even bijpraten

Lang geleden dat ik een stukje schreef! Hieronder wat dingen over de afgelopen dagen, dan zijn jullie weer bijgepraat:

 • Ik kwam ergens een grappige katten-yogakaart tegen en die stuurde ik naar een vriendin.
 • Met een andere vriendin sprak ik af een kerstpakket voor elkaar te maken met kleine pakjes en ook iets zelfgemaakts erin. Ik verpakte de cadeautjes die ik al heb gekocht vast in mooi kerstpapier. Deze week ga ik aan mijn zelfmaakcadeautje beginnen.
 • Jongste zoon moest de afgelopen twee weken naar de tandarts en kaakchirurg om 2 melktanden en 3 melkkiezen te laten trekken. Het is goed gegaan en achter de rug gelukkig. Hij wist zich nog te herinneren dat zijn broer bij een getrokken melktand dubbel betaald kreeg van de tandenfee, dus op de terugweg van de kaakchirurg rekende hij even en zei triomfantelijk: ‘Een tand is 1 euro, een kies 2 euro. Dat is 16 euro bij elkaar!’ Zit er toch nog een voordeeltje voor hem aan deze ellende!
 • Thad stond gisteren een hele middag in de keuken om hachee te maken. Ik dacht dat ik het niks zou vinden maar het was heerlijk, het smaakte (en rook) naar de herfst.
 • Tegelijk met een vriendin lees ik de nieuwe Arthur Japin. Wat schrijft deze man toch prachtig! Ik geniet niet alleen van het verhaal maar net zoveel van zijn stijl. Een parel is het, over kunstenaar Degas.
 • Om antwoord te geven op de meest gestelde vraag n.a.v. mijn blog: er was twee kilo af na 6 weken en nu zit er weer een halve bij. Het was de bedoeling dat het langzaam zou gaan, maar soms moet ik wel weer even op scherp merk ik… Aan de hoeveelheid beweging ligt het in ieder geval niet, ik wandel en fiets me suf. Dus dan weet ik zelf wel waar ik nu aan moet werken 🙂
 • Mijn kerstkaarten worden goed besteld en ik vind het zo leuk om ze in te pakken en te versturen. Mooi zakje erom, persoonlijk kaartje erbij, eekhoornpostzegels, stickers, mooie tapejes erop. Ik hoop dat er deze week ook weer bestellingen zullen komen.
 • Vrijdag leverde ik een nieuwe opdracht in bij Livin’. Ik mocht hun kerstkaartje maken! Het werd er een met een hertje en ik ben super blij met het resultaat. Het was de dertiende kaart die ik dit jaar voor ze gemaakt heb en er ligt al weer een leuk nieuw plan voor volgend jaar.
 • Mijn moeder is een schilderijtje van Beatrix Potter voor me aan het borduren. Ik ben benieuwd, heb nog niets gezien!
 • Er zat gisteren een Holly Hobbie-kaart bij de post van iemand die ik denk ik 15 jaar niet heb gezien, maar die had onthouden uit een van mijn stukjes dat ik daar zo blij van word. Lief toch? Hij hangt inmiddels boven mijn bureau.
 • En nu ga ik de zolder stofzuigen en schoonmaken en de was ophangen, het is er perfect weer voor! Gelukkig hebben we vanochtend al mooi gewandeld in de bossen van Maarn.

Fijne zondag!

Laat je een berichtje achter?