Geplaatst op 2 reacties

Nieuwtje!

Ja, ik heb een leuk nieuwtje! Een tijdje terug was ik bij boekhandel Broese in Utrecht en ik dacht: hier zou ik nou graag nog eens willen werken. Zo’n grote boekwinkel is toch wel het paradijs voor de boekenwurm. Ik besloot een open sollicitatie te sturen voor het geval ze in de toekomst iemand zouden zoeken. En om een lang verhaal kort te maken: 1 juli start ik er! Super veel zin in!

Bijna vijf jaar heb ik dan bij de Bruna in Maarssen gewerkt. Parttime in een boekhandel werken vormt voor mij een goede combinatie met Sanne Schildert. Fijn dat ik dan niet mijn hele inkomen uit mijn teken- en schrijfwerk hoef te halen en geweldig om veel tussen de boeken te kunnen zijn, waar mijn hart uiteraard ook nog steeds ligt na meer dan vijftien jaar redacteurschap.

De afgelopen weken hebben jullie weinig van mij gehoord en gezien. Maar achter de schermen heb ik best veel gedaan! Vandaag kwamen mijn nieuwe cadeaukaartjes bijvoorbeeld van de drukker. Eén ervan maakte ik in opdracht voor Tries Flower Artist, een bedrijf in prachtige zijden boeketten, ware kunstwerken. Heel leuk dat ik een kaartje voor aan hun bloemen mocht ontwerpen. Ik kan niet wachten om het pakketje straks langs te brengen, de kaartjes zijn zo mooi geworden! De andere kaartjes komen in mijn eigen webshop binnenkort, ze zijn super zomers!

En ondertussen liggen er nog allerlei prachtige opdrachten te wachten. Het voelt bijzonder dat steeds meer mensen me weten te vinden en dat ik opdrachten krijg die ook echt bij me passen. De komende weken ga ik aan de slag met nieuwe ansichtkaarten, misschien ook met condoléancekaarten, en er staat een groot schilderij op de planning dat in een zorgpraktijk komt te hangen. Dat laatste is natuurlijk wel echt helemaal te gek, daar droom ik af en toe al over, hoe ik dat ga aanpakken. En over dat ik misschien wel veel vaker grote doeken zou willen beschilderen.

Allemaal leuke dingen dus. En dan is het ook nog mooi weer! En 7 juni krijg ik mijn eerste prik! Het kan niet op.

(Oké, er is ook een minpuntje te noemen: dat op de valreep de middelbare scholen volgende week zonder afstand opengaan. En dat terwijl alleen de ouderen nog maar ingeënt zijn… Ik begrijp daar niks van en ben er niet blij mee. Hopelijk bedenken ze zich nog in Den Haag, of neemt onze school zelf het besluit om er niet aan mee te doen. Mijn steun hebben ze.)

2 gedachten over “Nieuwtje!

  1. Gefeliciteerd Sanne! Wat n mooie nieuwe uitdaging
    Diewertje en ik zullen je missen in Maarssen maar komen jou gewoon in Utrecht opzoeken!! Heel veel plezier en succes bij Broese.
    Liefs Tamara en Diewertje

    1. Dank jullie wel, Tamara en Diewertje! Leuk als jullie bij Broese langskomen een keer!

Laat je een berichtje achter?