Geplaatst op 4 reacties

Nieuwe kerstkaarten!

Met veel plezier en liefde gemaakt om warme kerstwensen naar je dierbaren te sturen. Echte post is zoveel leuker! Gedrukt op milieuvriendelijk papier dat is gemaakt van landbouwafval. Dit jaar is er ook de mogelijkheid om sets te bestellen met rode enveloppen erbij.

https://www.sanneschildert.nl/index.php/winkel/

4 gedachten over “Nieuwe kerstkaarten!

 1. Goedemorgen, ik vind je kaartjes prachtig. Ik heb zojuist een bestelling gedaan 😁.
  Fijne dag,
  Groetjes esther

  1. Wat leuk om te horen! 🙂 Ze gaan vandaag op de post!

 2. Ha Sanne, net een pakje kerstkaarten besteld (daar ga ik een vriendin blij mee maken met Sinterklaas). En nog een pakje ander ‘lekkers’ uit je winkeltje voor mezelf. Ik lees dat je een nieuwe baan hebt, wat goed dat je de belangrijke fijne dingen zo in je leven weeft. Hoop tot ziens, groetjes Annelies

  1. Hoi Annelies,
   Als het goed is heb je ze ontvangen! Dankjewel voor je bestelling en ik hoop dat we elkaar gauw weer eens tegenkomen!
   Liefs, Sanne

Laat je een berichtje achter?